SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rising Cheer Athletics
Välkommen till

Bli medlem i Rising Cheer Athletics
BLI MEDLEM
Rising Cheer Athletics Västerås Cheerleading Förening

Är du intresserad av att prova på, träna eller tävla i cheerleading? Med eller utan förkunskaper ser vi fram emot din intresseanmälan!

Vi vill jättegärna ha med KILLAR i våra lag, så gillar du att volta, dansa, lyfta och framträda – hör av dig till oss!

Vi söker också dig som har erfarenhet av att coacha i cheerleading, drivs av att leda, utvecklas och vill bli en del av vår förening.

Ni kan nu anmäla er för en plats i våra grupper för nybörjare i åldrarna 4-12 år. Ni kan anmäla er genom att klicka på "Bli medlem" i toppmenyn här på hemsidan.

Cutiepies (7-8 år) tränar tisdagar kl 17-18

Honeybees (9-12 år) tränar tisdagar kl 18-19

Unicorns (4-6 år) tränar torsdagar kl 17-18

Sweethearts (7-8 år) tränar torsdagar kl 18-19

Ni kan även maila medlemsansvarig@risingcheerathletics.se så hör vi av oss till dig.

Styrelsen informerar - Terminstart!
2022-01-15 10:43

God fortsättning allihop!


Vi i styrelsen hoppas att ni haft en skön julledighet med möjligheter att vila upp er. Vi är så glada för att vi äntligen är i gång med vårterminen!

Redan i måndags startade vi vårterminen och vi hoppas att alla aktiva och ni som finns runt våra aktiva också är laddade för en ny termin!

Med tanke på att vi fortfarande befinner oss i en pandemi är det fortfarande vissa åtgärder vi behöver ta till, som till exempel att man avstår från träning vid minsta symtom. Händer ska tvättas och spritas före träningen börjar, håll avstånd när det går under träningen samt att munskydd används i de äldre lagen vid bygg/nära kontaktar. I övrigt följer vi folkhälsomyndigheten och regeringens råd och rekommendationer, det innebär att vi kommer göra allt vi kan för att alla våra aktiva ska kunna genomföra sina träningar och aktiviteter.

 

Styrelsen jobbar just nu för fullt för att se till att alla våra tävlingsförberedande och tävlingslag ska få möjligheten att tävla någon gång under denna termin. När, var och på vilket sett det kommer att ske kommer vi informera om så fort vi har någon information att delge. Vi förstår att det är många som längtar och vi vill inget hellre än att se våra aktiva på tävlingsmattan igen!

Ett STORT tack!
2021-12-22 14:34

Det har nu gått ett par dagar sedan vi hade vår juluppvisning och vi i styrelsen vill rikta ett stort, varmt och hjärtligt tack till alla tränare, aktiva och alla er som kom och tittade, hejade, peppade våra tjejer och killar i söndags. Trots att vi lever i dessa konstiga och prövande tider upplevde vi ett stort engagemang och känner en enorm tacksamhet för att ni gjorde söndagens arrangemang möjligt. 

STORT tack till er alla!

 

Nu tar vi några veckor ledighet i samband med jul och tyvärr har vi på grund av de nya restrektionerna som presenterades igår landat i att årets Wintercamp inte kommer kunna genomföras. Vi vet att många är ledsna, arga och besvikna över att detta sker men vi hoppas att det finns en förståelse i detta också.

Vi hoppas alla att vi ska kunna komma tillbaka till en normal verksamhet snart. 

 

Alla träningar kör i gång igen vecka 2 och tills dess önskar vi er en riktigt GOD JUL och ett gott nytt år!

Information om juluppvisningen
2021-12-17 15:17

Hej!

Nu är det bara några dagar kvar till vår efterlängtade juluppvisning! Vi ser så mycket fram emot att få ses och visa vad vi övat på under terminen. 

Förra årets juluppvisning blev som de flesta av er vet inställd på grund av Covid-19 och även i år påverkar den oss och våra verksamhet.

För att vi ska kunna genomföra årets juluppvisning och ändå försöka att undvika smittspridning har vi några saker vi vill be er om;

  • Stanna hemma vid symtom!
  • Se till att vaccinationsbeviset är giltigt och ta med detta tillsammans med en giltig legitimation. Vi kommer inte kunna släppa in någon över 18 år som saknar vaccinationsbevis och legitimation. Med undantag för de som kan uppvisa intyg på att hen inte kan/bör/får vaccinera sig.

  • Håll avstånd till andra sällskap.
  • Ta med och bär munskydd (gäller ej barn)
  • Handsprit kommer finnas utplacerat runt om i lokalen.
  • Vi försöker undvika köbildning och jobbar hårt för att det inte ska bli trängsel i  lokalerna.
  • Inne i arenan ber vi er lämna minst en stol mellan varje sällskap och att ni sprider ut er så mycket som möjligt så att vi skapar avstånd där vi kan.

På grund av rådande omständigheter kommer det endast finnas möjlighet att betala entré och fika via SWISH. Om du saknar den möjligheten ber vi er att prata med någon annan i sällskapet som kanske kan vara behjälplig.

 

Entrén öppnar klockan 14:00 och uppvisningen startar 15:45, det finns alltså gott om tid att komma till arenan, fika och hitta en plats på läkaren.

 

Vi ses på söndag!

Wintercamp 2021
2021-12-03 15:39

Välkomna till Wintercamp!

 

Ni anmäler er via länken nedan:

Bokning - Rising Cheer Athletics - SportAdmin

Juluppvisningen 2021
2021-11-08 15:14
Rising cheer athletics önskar er varmt välkomna på juluppvisning den 19 december kl 15.30 i Västerås Arenas A-hall.
 
Vi öppnar dörrarna för fikaförsäljning från kl 14:00, uppvisningen startar 15:30.
 
Inträde:
6-15 år: 20 kr
16 år och uppåt: 50 kr eller valfritt högre belopp.

OBS! Vi kommer att kolla vaccinationspass samt legitimation på alla besökare över 18 år. 
 
Bjud in alla ni känner och kom och stötta våra otroligt duktiga cheerleaders.
 
Varmt välkomna!
BLI MEDLEM
Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..