SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rising Cheer Athletics
Välkommen till

Rising Cheer Athletics - Västerås Cheerleadingförening

Välkommen till Rising cheer athletics! 

 

Är du 7 år eller äldre och intresserad av att börja träna cheerleading?
Då är du välkommen att skicka in en anmälan som ni hittar i menyn ovan.
Glöm inte att skriva om/vad du har för tidigare erfarenheter som kan vara bra för oss att känna till!

Para cheer kommer till Rising!
2024-07-12
Foto: Kim Norman

Vi i Rising Cheer Athletics har för avsikt att till hösten starta upp en Para Cheer grupp, och undersöker just nu om det finns tillräckligt många som är intresserade för att göra detta möjligt!

 

För att kunna starta detta lag söker vi barn födda 2011-2018 med en Intellektuell funktionsnedsättning.

 

Laget kommer tränas av Cecilia Melin (huvudtränare) & Elise Melin (hjälptränare, aktiv i tävlingslag). Vi söker ytterligare 1 – 2 st ledare till denna grupp, så är du som förälder villig att hjälpa till tar vi gärna emot er hjälp.

 

Vårt mål för denna grupp är att det skall vara maximalt  4st aktiva / ledare så att de får så den hjälp som behövs.

 

Laget kommer träna på onsdagar i Hamreskolan mellan 18:00-19:00 med start i september.

Laget kommer även visa upp vad de lärt sig på vår juluppvisning i december och under ett showcase i slutet av vårterminen innan vi tar sommar uppehåll.

Inga förkunskaper krävs och träningen kommer fokusera på grundläggande rörelser och gymnastik med cheer fokus.

 

Om ni är intresserade av att vara med i denna satsning så gå in och gör en intresseanmälan på vår hemsida (eller denna länk) och skriv att ni är intresserade av para cheer i kommentaren!

Vi vill gärna ha er intresseanmälan senast den 10 augusti för att kunna fortsätta planera verksamheten.

Årsmöte 2024
2024-07-10 08:47

Motioner för mötet skall vara inskickade till styrelsen@risingcheerathletics.se innan den 4 augusti.
Dagordning för mötet publiceras senast den 11 augusti på hemsidan.

 

Observera att mötet hålls i Mälarenergi arena i år.

 

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ. Vid årsmötet väljs föreningens styrelse, beslut om budget och verksamhetsplan fastställs med mera. Där redovisas även verksamhetsberättelsen och det ekonomiska resultatet från föregående säsong.
Alla som är medlemmar i föreningen är välkomna att delta på årsmötet, vårdnadshavare för barn under 18 år har per automatik rösträtt för dennes aktive.

 

Vi undersöker möjligheten att kunna delta på årsmötet digitalt.

OpenGym 2024/2025
2024-07-06 09:38

Som ett led i att utveckla föreningen och de aktiva inom Rising Cheer Athletics satsar föreningen under kommande säsong på ett nytt koncept - Open Gym.

 

Vad är Open Gym för något?

Open Gym är frivilliga träningar anpassade utifrån olika teman, åldersgrupper eller level. Open Gym kan till exempel vara en träning som är inriktad och har ett tema inom gymnastik, styrka, kondition, bygg eller dans. Majoriteten av träningarna kommer att vara inriktade på cheerleading men det kommer även finnas Open Gym träningar som riktar in sig på styrka, kondition eller dans eftersom koordination, styrka och kondition gynnar aktiva inom cheerleading. Under terminen kommer det hållas vissa Open Gym som kräver att den aktive har vissa förkunskaper för att kunna delta, detta för att alla ska få möjlighet till att utvecklas på sin nivå.

 

Varför Open Gym?

Vi satsar på Open Gym för att våra aktiva ska ha en möjlighet till mer personlig utveckling. Vi är säkra på att det kommer att gynna individen. Genom Open Gym kan den aktiva välja att gå på utvalda träningar för att utveckla personliga skills eller andra färdigheter som är nödvändiga för att de själva ska utvecklas och utvecklas inom cheerleading som sport. 

 

Mer information om Open Gym hittar ni här.

Instagram
Facebook